CELEBRITY INFINITY
Η Celebrity Cruises υπάρχει γιατί πιστεύουμε στο άνοιγμα του κόσμου. Γνωρίζουμε ότι τα ταξίδια μας κάνουν καλύτερους—τον καθένα μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους παραθεριστές να κατανοήσουν την αξία του ταξιδιού. Οι κρουαζιέρες μας ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να πλεύσουν πέρα ​​από τα σύνορά τους και να επεκτείνουν τους ορίζοντές τους. Το εμβληματικό μας “Χ” είναι το σημάδι της πολυτέλειας, το σήμα των σύγχρονων χώρων που είναι ταυτόχρονα δροσερά εκλεπτυσμένοι και φιλόξενοι. Εκεί όπου η γαστρονομική εμπειρία επηρεάζεται από τις παγκόσμιες κουζίνες και σχεδιάζεται από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ μας. Όπου το προσωπικό μας παρέχει απρόσκοπτη και διαισθητική υπηρεσία που είναι τόσο προσωπική όσο και διακριτική. Εκεί που όλα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν απαράμιλλες πολυτελείς διακοπές κρουαζιέρας για ταξιδιώτες κάθε ηλικίας.
 
Τα δεκατέσσερα βραβευμένα πλοία μας προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερους από 300 προορισμούς και στις επτά ηπείρους. Είμαστε Celebrity Cruises και ο κόσμος είναι ανοιχτός.

Ενδεικτικές φωτογραφίες των καμπινών του Celebrity Infinity

Inside Stateroom
Η ιδιωτική και τέλεια αναλογική εσωτερική καμπίνα είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά την ημέρα της ανακάλυψης. Χρειάζεστε λίγο επιπλέον χώρο; Συνδυάστε δύο εσωτερικές καμπίνες. Η σύνδεση στη θάλασσα δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. 18 τ.μ.
Single Inside Stateroom
Οι μονές εσωτερικές καμπίνες είναι ιδανικές για κάθε ταξιδιώτη. Αυτά τα δωμάτια προσφέρουν όλες τις ίδιες πολυτελείς ανέσεις και υπηρεσίες με μια διπλή καμπίνα, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών κλινοσκεπασμάτων μας eXhale, με το στρώμα Cashmere. Premium. 13 τ.μ.
Deluxe Inside Stateroom
Με άφθονο χώρο διαβίωσης, μεγαλύτερα μπάνια και περισσότερο χώρο στα συρτάρια, οι Deluxe Inside Staterooms θα γίνουν το σπίτι σας μακριά από το σπίτι ενώ βρίσκεστε στο πλοίο. Χαλαρώστε στη θάλασσα μετά από μια μέρα που είναι τόσο πολυάσχολη ή χαλαρή όσο θέλετε. 21 τ.μ.
Image
Image
Image
Image
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το DECK PLAN του Celebrity Infinity