3ΝΥΧΤΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΕΦΕΣΟΣ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ)

3 Nύχτες | 5 Προορισμοί | 37 Αναχωρήσεις

ΛΙΜΑΝΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: ΛΑΥΡΙΟ, ΕΛΛΑΔΑ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ: Celestyal OLYMPIA
ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Celestyal Cruises
ΕΝΤΥΠΟ 2023: Κάντε κλικ ΕΔΩ 
✅ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ: Κάντε κλικ ΕΔΩ

Προορισμοί | Ελλάδα και Κουσάντασι (Έφεσος)

Μύκονος (Ελλάδα) , Κουσάντασι - Έφεσος (Τουρκία), Πάτμος (Ελλάδα), Ρόδος (Ελλάδα) & Σαντορίνη (Ελλάδα)

Λίγα λόγια για την κρουαζιέρα μας | Τι θα δούμε;

Η 3νυχτη κρουαζιέρα "Εικόνες Αιγαίου" είναι η απόδραση που όλοι έχουμε ανάγκη.  Ένα ολιγοήμερο διάλειμμα χωρίς ταλαιπωρία που είναι ικανό να φορτίσει τις μπαταρίες σας με υπέροχες εικόνες από τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Θα μαγευτείτε από το ονειρικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, θα κάνετε την απογευματινή σας βόλτα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, θα θαυμάσετε την ιερή Πάτμο και θα ξεναγηθείτε στην αρχαία πόλη της Εφέσου και στα Ανάκτορα της Κνωσού στο Ηράκλειο.
Μια μοναδική εμπειρία που αν και διαρκεί μόλις 4 ημέρες/3 νύχτες είναι βέβαιο ότι θα σας αφήσει ικανοποιημένους και γεμάτους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δρομολόγιο κρουαζιέρας | Ώρες διαμονής σε κάθε λιμάνι

3νυχτες κρουαζιέρες "Εικόνες Αιγαίου", από ΛΑΥΡΙΟ κάθε Παρασκευή από 18/03/22 έως και 11/11/22 με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal OLYMPIA

ΗμέραΛιμάνιΆφιξηΑναχώρηση
ΠαρασκευήΛαύριο (Ελλάδα)-11:00
ΠαρασκευήΜύκονος* (Ελλάδα)18:0023:00
ΣάββατοΚουσάντασι (Τουρκία) 07:0013:00
ΣάββατοΠάτμος* (Ελλάδα)16:3021:30
ΚυριακήΗράκλειο (Ελλάδα)07:0012:00
ΚυριακήΣαντορίνη* (Ελλάδα)16:3021:30
ΔευτέραΛαύριο (Ελλάδα)06:00-
*Επιβίβαση με ακάτους, καιρού επιτρέποντος.

Τιμολογιακή Πολιτική | Κατηγορίες καμπινών | 2022

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή της πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια κρουαζιέρα τόσο αυξάνεται η τιμή της (90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια κρουαζιέρα δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10% των περιπτώσεων).

Η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Συνήθως όσο πιο πολύ γεμίζει μια κρουαζιέρα τόσο αυξάνεται η τιμή. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις προσφορών τον τελευταίο μήνα αν υπάρχουν κενά. Όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

*Στις δύο αναχωρήσεις του Νοεμβρίου δεν πάει Ηράκλειο, όμως επεκτείνεται χρονικά η παραμονή στη Σαντορίνη.

➡️Τιμές ανάλογα με τον τύπο της καμπίνας αλλά και σε ποιο κατάστρωμα βρίσκεται η κάθε κατηγορία.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα κατηγορίας IA - 299(κυρίως στο 2ο κατάστρωμα και κάποιες λίγες στο 3ο) 
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα κατηγορίας - 359€  (κυρίως στο 3ο κατάστρωμα και κάποιες λίγες στο 4ο)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα κατηγορίας IC - 379 € (5ο & 6ο κατάστρωμα)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας ΧΑ - 389€ (κυρίως στο 2ο κατάστρ. & λίγες στο 3ο με φινιστρίνι)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας ΧΒ - 419€  (κυρίως στο 3ο κατάστρωμα και κάποιες στο 4ο)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας ΧC - 429€ (5ο & 6ο κατάστρωμα)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας SJ - 689(7ο κατάστρωμα - με θέα τον διάδρομο του τζόκινγκ)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας SB - 859€ (9ο κατάστρωμα - με μπαλκόνι)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας SG - 969€ (9ο κατάστρωμα - με μπαλκόνι)

Τιμή κατ' άτομο για 3ο ή/και 4ο ενήλικα ασχέτου κατηγορίας και εποχικότητας 299 € 
Τιμή κατ' άτομο για 3ο ή/και 4ο παιδί (2 έως 11 ετών) ασχέτου κατηγορίας και εποχικότητας 269 € 
Τιμή κατ' άτομο για 3ο ή/και 4ο νήπιο (κάτω των 2 ετών) ασχέτου κατηγορίας και εποχικότητας 129 € 

Μονόκλινα Επιβάρυνση: Για κατηγορίες από ΙΑ έως και ΧC +50%. Για σουίτες + 100% (μόνο στο ναύλο – όχι στα λιμενικά 129€).


Όροι και Προϋποθέσεις Προσφορών 

Η προσφορά ισχύει για νέες μεμονωμένες, κρατήσεις (FIT) από 1 έως και 30 Σεπτεμβρίου του 2022. Οι διαφημιζόμενες τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινη.  H Celestyal Cruises μπορεί να προσθέσει, να αλλάξει ή να τροποποιήσει τους όρους της προσφοράς ανά πάσα στιγμή και χωρίς ειδοποίηση. Η Celestyal Cruises διατηρεί το δικαίωμα να διορθώσει οποιαδήποτε λανθασμένη πληροφορία εξαιτίας ανθρώπινου, τυπογραφικού ή τεχνικού λάθους. Ενδέχεται να ισχύουν και άλλοι περιορισμοί. Ισχύουν οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις της Celestyal Cruises.

All Inclusive | Τι περιλαμβάνεται στις τιμές;

Περιλαμβανόμενα: ✔Διαμονή στην καμπίνα της επιλογής σας ✔Πλήρη διατροφή επί του πλοίου ✔Κάποια ποτά (π.χ μπύρα, κρασί, αναψυκτικά) κατά τη διάρκεια των γευμάτων σας. Λιμενικά τέλη 129€ Φιλοδωρήματα Θεάματα και δραστηριότητες επί του πλοίου 75 Ευρώ πίστωση αποκλειστικά για προ-αγορά προαιρετικών εκδρομών (μπορείτε να κάνετε χρήση αυτής της πίστωσης ΜΟΝΟ μέχρι λίγες ημέρες ΠΡΙΝ την αναχώρηση σας).

Αναχωρήσεις | 2023 

⚓️Οι αναχωρήσεις για την κρουαζιέρα για το 2023 είναι:

Μάρτιος:  17, 24, 31
Απρίλιος: 07, 14, 21, 28
Μάϊος:  05, 12, 19, 26
Ιούνιος: 02, 09, 16, 23, 30
Ιούλιος: 07, 14, 21, 28
Αύγουστος: 04, 11, 18, 25
Σεπτέμβριος: 01, 08, 15, 22, 29
Οκτώβριος: 06, 13, 20, 27

Νοέμβριος: 03, 10

Πολύ σημαντικές πληροφορίες | Τι Πρωτόκολλα ισχύουν;

Το 2022 είναι μια χρονιά που οι κρουαζιέρες θα αρχίσουν σταδιακά να επανέρχονται σχεδόν σε πλήρη λειτουργία. Είναι απολύτως βέβαιο όμως ότι για αρκετούς μήνες μέσα στο 2022 – ίσως και όλη τη χρονιά- θα υπάρχουν πρωτόκολλα και πρακτικές λόγω του covid-19. Συνεπώς το γραφείο μας, που ειδικεύεται στις πωλήσεις κρουαζιερών εδώ και 30+ έτη, σας προτείνει να κινείστε με βάση τις παρακάτω  ενέργειες:

➡️ΠΡΙΝ κλείσετε κάποια κρουαζιέρα με οποιαδήποτε εταιρεία οπωσδήποτε να μελετάτε διεξοδικά τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές που εφαρμόζει. Αυτά θα τα βρείτε στο site της κάθε εταιρείας καθώς δεν είναι ίδια για όλες. Αφού διαβάσετε, κατανοήσετε πλήρως και αποδεχτείτε τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές τότε και μόνο τότε να προβείτε σε κράτηση.

➡️ΑΦΟΥ κλείσετε μια κρουαζιέρα, που πολλές φορές είναι μήνες πριν την αναχώρηση, σας προτείνουμε να επισκέπτεστε το site της εταιρείας συχνά για τυχόν αλλαγές στα πρωτόκολλα και τις πρακτικές. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.

➡️Αν η κρουαζιέρα που κλείσατε πάει εκτός Ελλάδας, οπότε πιθανόν δεν έχετε την κατάλληλη πληροφόρηση,  τότε θα πρέπει συχνά να ελέγχετε για τυχόν αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτουν τα κράτη σε όσους θέλουν να τα επισκεφτούν κυρίως λόγω covid-19.

➡️ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ CELESTYAL CRUISES:
Για όλες τις κρουαζιέρες του 2022 για κρουαζιέρα με τη Celestyal Cruises ισχύουν τα κάτωθι: Από 7 Οκτωβρίου 2022, η Celestyal Cruises ζητάει μόνο είτε αρνητικό ράπιντ τεστ έως 48 ώρες πριν την αναχώρηση είτε αρνητικό PCR τεστ έως 72 ώρες πριν την αναχώρηση και συνεπώς καταργεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης ως προϋπόθεση για να κάνει κάποιος κρουαζιέρα.

➡️ Γνωρίζοντας ότι οι απορίες είναι και σημαντικές και πολλές η Celestyal Cruises ετοίμασε ειδικό ένθετο "ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ" στο site της το οποίο διαρκώς ενημερώνει. Είναι απολύτως απαραίτητο να διαβάσετε διεξοδικά αυτό το ένθετο το οποίο μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ ➡️ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

➡️ Επιπλέον στη Celestyal Cruises, οι κύριες προτεραιότητές τους είναι η συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία και η ασφάλεια  των επιβατών, του πληρώματος και των τοπικών κοινωνιών που επισκέπτονται. Ως μέλη της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA), έχουνε δεσμευτεί να υιοθετήσουμε τα απαραίτητα και θεμελιώδη στοιχεία των ενισχυμένων πρωτόκολλων υγιεινής, στο πλαίσιο της σταδιακής επανέναρξης της κρουαζιέρας. Επικαιροποιημένα από κορυφαίους επιστήμονες, εμπειρογνώμονες ιατρούς, Ευρωπαϊκές και Ελληνικές υγειονομικές αρχές, τα πρωτοκόλλα αυτά θα εφαρμόζονται στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας. Τα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής θα αξιολογούνται διαρκώς και θα αναπροσαρμόζονται βάσει των τρεχουσών εξελίξεων στην πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη και της λήψης νέων μέτρων πρόληψης, θεραπείας και περιορισμού του ιού.

 

➡️ Για να δείτε αναλυτικά μόνο τα υγειονομικά πρωτόκολλα της CELESTYAL CRUISES κάντε κλικ εδώ ➡️  Υγειονομικά πρωτόκολλα covid-19 για το 2022

➡️ Για να δείτε τις τρέχουσες απαιτήσεις για συμμετοχή σας στις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises κάντε κλικ ΕΔΩ

Ασφάλεια | 2023

➡️ Το ταξίδι είναι οπωσδήποτε κάτι το ευχάριστο. Όμως ενίοτε μπορεί να κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη όπως π.χ κατά τη διάρκειά του να βρεθείτε θετικοί στον covid-19 και να αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας ή ακόμη και να μην το ξεκινήσετε καν. Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων από τις εταιρείες ενώ τις περισσότερες φορές  αν αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας τα όποια έξοδα νοσηλείας ή επιστροφής στη βάση σας επιβαρύνουν εσάς.  Αυτό το γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ετοίμασαν ειδικά προγράμματα για ταξιδιώτες. Το γραφείο μας σας συστήνει ανεπιφύλακτα να μιλήσετε με τον ασφαλιστή σας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς και το ταξίδι σας πρόγραμμα. Είναι ένα έξτρα κόστος το οποίο όμως μπορεί να αποδειχτεί πάρα πολύ χρήσιμο στην πορεία.

Μια ενδεικτική τιμή είναι τα 80 ευρώ ανά ενήλικα επιβάτη. Για πληροφορίες για την ασφάλεια ταξιδίου (για ηλικίες έως 70 ετών) που αφορά και την περίπτωση ακύρωσης ταξιδίου (υπό πολύ συγκεκριμένους όμως όρους) επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή εναλλακτικά με τον ασφαλιστικό σύμβουλο Κο Αλέξανδρο Μπουσδούκη στο τηλέφωνο 2310/444-046.
➡️Για να κλείσετε την ασφάλεια μέσω της Celestyal Cruises (για ηλικίες έως 75 ετών) κάντε κλικ εδώ ➡️Ασφάλιση μέσω Celestyal Cruises. Όπως μας ενημέρωσε η Celestyal Cruises να σημειώσουμε ότι: Τα προγράμματα Celestyal Plus και Celestyal Premium θα πρέπει να τα αγοράσετε εντός 48 ωρών από την κράτηση του ταξιδιού σας. Ενώ δεν υπάρχει όριο ηλικίας όσον αφορά την κάλυψη ατυχημάτων, η κάλυψη συμβάντων που αφορούν ξαφνικές ασθένειες είναι διαθέσιμη για πελάτες έως 75 ετών και η κάλυψη ακύρωσης ταξιδιού είναι διαθέσιμη για πελάτες έως 70 ετών.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τα όρια κάλυψης, παρακαλούμε επισκεφτείτε τους συνδέσμους στη σελίδα Όροι και Προϋποθέσεις Ταξιδιωτικής Ασφάλειας. Με την ολοκλήρωση της αγοράς θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email με το Πιστοποιητικό Ασφάλισης Ταξιδιών, συμπεριλαμβανομένης της σύμβασης και των όρων του προγράμματος.

Κρουαζιερόπλοιο | Βίντεο, φωτογραφίες & σχέδιο καταστρωμάτων

➡️  Δείτε βίντεο του κρουαζιερόπλοιου Celestyal OLYMPIA➡️ΕΔΩ

➡️ Δείτε το σχέδιο καταστρωμάτων και καμπινών (με φωτό) του κρουαζιερόπλοιου Celestyal OLYMPIA ➡️ ΕΔΩ

➡️ Για online διαθεσιμότητα κάντε κλικ ➡️ ΕΔΩ

Πολιτική Ακυρωτικών | 2022

Μπορείτε να κάνετε ακύρωση χωρίς επιβάρυνση 90 ημέρες πριν από την αναχώρηση της κρουαζιέρας.
Αν κάνετε ακύρωση από 89 έως και 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση: απώλεια της προκαταβολής.
Αν κάνετε ακύρωση από 29 ή λιγότερες ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου.

Ταξιδιωτικά έγγραφα | Χρειάζομαι βίζα;

➡️ Εάν είστε Έλληνας υπήκοος, για το ταξίδι σας θα χρειαστείτε ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο σε ισχύ. Για αναλυτικές πληροφορίες κάντε κλικ ➡️ ΕΔΩ

Print Friendly and PDF